Uncategorized

Νοσοκομεία σε εφημερία στην Ελλάδα

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία σήμερα ή  για την ημέρα που σε ενδιαφέρει.

Βρες άμεσα, τις εφημερίες των Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα  μέσα από τις πληρέστερες μηχανές αναζήτησης που σου προτείνουμε.

Πάντα την ώρα που το χρειάζεσαι, 24 ώρες το 24/ωρο , 7 ημέρες την Εβδομάδα.

Ψάξε ανά περιοχή και ενημερώσου άμεσα για το κοντινότερο Νοσοκομείο σε εφημερία, όπου μπορείς να απευθυνθείς στα εξωτερικά του ιατρεία για ότι θέμα υγείας προκύψει ξαφνικά.

Προτείνουμε πλατφόρμες αναζήτησης Νοσοκομείων  σε εφημερία,  για όλη την Ελλάδα αλλά και για συγκεκριμένες περιοχές.

  1. https://www.moh.gov.gr/articles/citizen/efhmeries-nosokomeiwn/68-efhmeries-nosokomeiwn-attikhs  : Εφημερίες Νοσοκομείων Αττικής

Δημόσιες Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας · Νοσοκομεία ανά Υγειονομική Περιφέρεια.

  1. https://www.vrisko.gr/efimeries-nosokomeion/  : Στην πλατφόρμα  αυτή μπορείτε να ενημερωθείτε γρήγορα και με ευκολία για τις εφημερίες των νοσοκομείων για την Αττική, την Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας, επιλέγοντας περιοχή και κλινική – τμήμα. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται ανά ειδικότητα και μπορείτε, χρησιμοποιώντας τα φίλτρα, να βρείτε τα εφημερεύοντα και τα διανυκτερεύοντα νοσοκομεία για την ημέρα και την ώρα που σας ενδιαφέρει.
  2. http://166.gr/ :   ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΛΙΝΙΚΕΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ, Ε.Ο.Π.Υ.Υ.  &  Π.Ε.Δ.Υ. Τα πάντα γιά τήν Υγεία
  3. https://www.xo.gr/efimerevonta-nosokomeia/ : Εφημερεύοντα Νοσοκομεία στην Ελλάδα. Βρες όλα τα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία στην Ελλάδα και για κάθε ένα θα βρεις: τηλέφωνα, διεύθυνση, δρομολόγηση κ.α
  4. https://www.11888.gr/efhmereuonta-nosokomeia/  : Δες εδώ όλα τα εφημερεύοντα Νοσοκομεία για την ημέρα που θέλεις σε κάθε περιοχή της Ελλάδος.
  5. https://www.athensbook.gr/hospitals/ : Δείτε τα ανοικτά και εφημερεύοντα νοσοκομεία ανά πάσα στιγμή, με τις κλινικές που εφημερεύουν, τα ωράρια λειτουργίας και  τα τηλέφωνά τους.
  6. https://www.odigostoupoliti.eu/efimeries-nosokomion/ : Οι εφημερίες νοσοκομείων (εφημερεύοντα νοσοκομεία) της Αττικής-Αθήνα, της Θεσσαλονίκης και οι Γενικές Εφημερίες της Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου Κρήτης, Ιωαννίνων και Αργολίδας

  • https://www.thessalonikiguide.gr/efimerevonta-nosokomeia/ : Βρές τα εφημερεύοντα νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη για σήμερα και ενημερώσου για όλες τις εφημερίες ανά ειδικότητα στα νοσοκομεία της πόλης.